Inntrykk fra løpet i 2011

Fra starten ved Grua barneskole
17 deltakere tok utfordringen det innebar å løpe gjennom Nordmarka fra Grua til Grefsenkollen. Dagslyset har for alvor begynt å gjøre seg gjeldende idet det er like før startskuddet går litt over 0700.

Monica Røsler på vei inn til stempling på Mylla dam
En av tre kvinner som deltok i løpet, Monica, på vei inn til stempling på Mylla dam. Da er drøye 6 km tilbakelagt og litt over 200 høydemeter.

Knut Egil, Dagfinn og Cato på vei inn til Mylla dam
18 km ut i løpet, ved Tverrsjøstallen, passerte Thomas som en av de første. Både Thomas, Simen og Anders fikk utfordringer med orienteringen i området rundt Kollern.
Thomas ved stemplingsposten på Tverrsjøstallen
Miriam og Per-Einar på vei inn til Tverrsjøstallen


Førstemann i mål noen timer senere var Simen-etter drøye 10,5 t i løypa. En fantastisk prestasjon å gjennomføre løpet på en slik tid.
Simen etter målgang, vinner av løpetEn drøy time senere var de to neste i mål. Thomas og Anders. Anders måtte dessverre diskes etter å ha utelatt en stempling på Kjerkeberget. Thomas fikk godkjent tid og velfortjent 2 plass
Thomas og Anders etter målgang
Drøye 5timer senere kom Dagfinn og Olav i mål og kunne motta sin velfortjente fullfører-medalje.
Løpsleder, Dagfinn og Olav
En person var veldig glad for å ha Olav i mål.Litt etter kom Runar i mål etter å ha fullført siste delen av løpet alene i tett tåke og mørke.
Runar var 5 og siste mann i mål og fikk sin velfortjente fullførermedalje.


Bilder: Oddvar Røsten